USB DAC "VARNA 4T"

Категория: Сглобени модули

Представям на вашето внимание следващата версия на изключително успешния USB DAC "Varna 4T". Както е видно от снимките, устройството е претърпяло сериозни промени във визията си. Сега "Varna 4T" е много по-компактен, много по-лек и изключително симпатичен. Новата модификация се базира на най-новата платформа, която съм разработил, а именнто 4Т-4. На същата платформа се прави и по-скъпият "Varna 4T-AE", който също може да намерите на този сайт.

USB DAC "VARNA 4T Audiophile Edition"

Категория: Сглобени модули
USB DAC "VARNA 4T Audiophile Edition" е аудио цифро-аналогов преобразувател, предназначен да превърне вашия компютър, лаптоп, таблет или телефон, в източник на висококачествен звук. Освен различна визия, този модел предлага нова платформа и специална компонентна база, което води до средно 20% по-ниски THD и 10% по-ниски IMD, спрямо "VARNA 4T". Серията е силно лимитирана, тъй като някои компоненти са практически ненамираеми в момента, следствие на кризата с полупроводниците. И за жалост няма да бъдат достъпни при големите американски дистрибутори още дълго време. Създаването на тази серия стана възможно, благодарение на натрупаните лични запаси от компоненти в моята работилница.

SPDIF optical DAC "Черно море 3.1"

Категория: Сглобени модули

SPDIF optical DAC модел "BLACK SEA 3.1" е преработена версия на модел "BLACK SEA 3", в която са подобрени захранващите вериги и филтърните звена. Въпреки че на външен вид е почти идентична с по-евтиния модел, версия 3.1 ползва изцяло нова платка. Всички стабилизатори на напрежение са на компанията TEXAS INSTRUMENTS. Приемникът е отдавна доказалият се DIR9001 на на същите американци, един от чиповете с най-нисък привнесен джитър. А цифро-аналоговия преобразувател е изключително музикалния WM8524 на шотландците от WOLFSON MICROELECTRONICS (CIRRUS LOGIC). Оптичният приемник е японски на компанията SHARP (made in Japan), който понастоящен не се произвежда и не може да бъде закупен от официалните дистрибутори, но за щастие аз имам запаси от напълно оригинални такива приемници.

USB Audio DAC "Varna 4Т"

Категория: Сглобени модули

USB DAC “Varna 4Т” е нискобюджетен цифро-аналогов преобразувател, който притежава високо качество на звука, много ниски нелинейни (THD) и интермодулационни (IMD+N) изкривявания, линейна амплитудо-честотна характеристика в целия чуваем диапазон 20Hz-20kHz. Създаден е с целта да бъде без конкуренция по качество в ниския ценови клас (100-200лв).

Гаранционни условия за продуктите, предлагани на сайта

Категория: Сглобени модули

Настоящата статия касае гаранционните условия за продуктите, произвеждани и предлагани на този сайт, от фирма "Прима Парти" ООД, гр.Варна. Моля, запознайте се подробно с тях, преди да извършите поръчка. Гаранционен срок притежават само изцяло завършените устройства. Всички части, китове за сглобяване, платки и други, които изискват интервенция от клиента, за да придобият завършен вид и да функционират, не притежават гаранционен срок.

Интегрален усилвател "STAK-2"

Категория: Сглобени модули

Усилвател STAK-2 с интегрална схема LM1875.  Убеден съм, че това е най-доброто, което съм правил и изобщо слушал с LM1875.