SPDIF coaxial/optical DAC модел "ЧЕРНО МОРЕ 2M"

Категория: Сглобени модули

Ето го и него - новият SPDIF coaxila/optical DAC модел "BLACK SEA 2М". Този модел се базира изцяло на чипов набор WOLFSON. Приемникът е отдавна доказалия се WM8804, един от чиповете с най-нисък привнесен джитър. А цифро-аналоговия преобразувател е WM8524. Употребата само на WOLFSON MICROELECTRONIC чипове и синергията, която се постига с тяхната съвместна работа, създава впечатляващ краен резултат в звуково отношение.

Прочети още...

USB Audio DAC "Varna 4Т"

Категория: Сглобени модули

USB DAC “Varna 4Т” е нискобюджетен цифро-аналогов преобразувател, който притежава високо качество на звука, изключително ниски нелинейни (THD) и интермодулационни (IMD+N) изкривявания, линейна амплитудо-честотна характеристика в целия чуваем диапазон 20Hz-20kHz. Създаден е с целта да бъде без конкуренция по качество в ниския ценови клас (100-200лв). Към настоящият момент, модел "Varna 4Т"  е рекордьор по най-ниски изкривявания в цялата ми моделна гама USB Audio DAC модули. Създадено е, за да замени модели "Varna 4", "Varna 4 Mini", "Varna 4M" и "Varna 4N", които няма да се произвеждат повече.

Прочети още...

Гаранционни условия за продуктите, предлагани на сайта

Категория: Сглобени модули

Настоящата статия касае гаранционните условия за продуктите, произвеждани и предлагани на този сайт, от фирма "Прима Парти" ООД, гр.Варна. Моля, запознайте се подробно с тях, преди да извършите поръчка. Гаранционен срок притежават само изцяло завършените устройства. Всички части, китове за сглобяване, платки и други, които изискват интервенция от клиента, за да придобият завършен вид и да функционират, не притежават гаранционен срок.

Прочети още...

Комбинирано устройство USB DAC+слушалков усилвател "VARNA 4H"

Категория: Сглобени модули

Представям на вашето внимание своя нов модел USB Combo Device, носещ наименованието „VARNA 4H”. Това е комбинирано устройство, което съдържа в себе си USB Audio DAC и усилвател за слушалки, в корпус, който е с почти същите габарити като на моделите от линия 4 (само 8mm по-широк). Както се подразбира от името на модела, устройството е базирано на доказаната вече архитектура на всички модели 4 и 5, а именно USB приемник на BurrBrown PCM2706 и цифро-аналогов преобразувател на WOLFSON WM8524.

Прочети още...

Интегрален усилвател "STAK-2"

Категория: Сглобени модули

Усилвател STAK-2 с интегрална схема LM1875.  Убеден съм, че това е най-доброто, което съм правил и изобщо слушал с LM1875.

Прочети още...

USB Audio DAC model: "VARNA 5.1"

Категория: Сглобени модули

Съвсем предколедно излезе новата подобрена версия на най-добрия ми сериен модел USB DAC за момента, а именно "VARNA 5.1". Под познатия дизайн на корпуса се крие изцяло ново захранване. Какво и как точно е променено, ще разберете в следващите редове.

Прочети още...