USB Audio DAC "Varna 4M"

Категория: Сглобени модули

USB DAC “Varna 4М” е нискобюджетен цифро-аналогов преобразувател, който притежава високо качество на звука, изключително ниски нелинейни (THD) и интермодулационни (IMD+N) изкривявания, линейна амплитудо-честотна характеристика в целия чуваем диапазон 20Hz-20kHz. Създаден е с целта да бъде без конкуренция по качество в ниския ценови клас (100-200лв). Това устройство е силно подобрен брат на другия нов модел "Varna 4N", поради което притежава по-ниски изкривявания. Към настоящият момент, модел "Varna 4M"  е рекордьор по най-ниски изкривявания в цялата ми моделна гама USB Audio DAC модули.

Прочети още...

USB Audio DAC "VARNA 4N"

Категория: Сглобени модули
Представям на вашето внимание, най-новата ми разработка в сферата на USB Audio DAC устройствата. Този модел носи името “Varna 4N”. Това е изцяло ново устройство, създадено от нулата, без да се ползва нищо от схемотехниката на по-старите ми модели. Заменя сваления от производство USB DAC “Varna 2 Mini”, като новият модел е в пъти по-добър от стария при практически същата цена. 

Прочети още...

Гаранционни условия за продуктите, предлагани на сайта

Категория: Сглобени модули

Настоящата статия касае гаранционните условия за продуктите, произвеждани и предлагани на този сайт, от фирма "Прима Парти" ООД, гр.Варна. Моля, запознайте се подробно с тях, преди да извършите поръчка. Гаранционен срок притежават само изцяло завършените устройства. Всички части, китове за сглобяване, платки и други, които изискват интервенция от клиента, за да придобият завършен вид и да функционират, не притежават гаранционен срок.

Прочети още...

Комбинирано устройство USB DAC+слушалков усилвател "VARNA 4H"

Категория: Сглобени модули

Представям на вашето внимание своя нов модел USB Combo Device, носещ наименованието „VARNA 4H”. Това е комбинирано устройство, което съдържа в себе си USB Audio DAC и усилвател за слушалки, в корпус, който е с почти същите габарити като на моделите от линия 4 (само 8mm по-широк). Както се подразбира от името на модела, устройството е базирано на доказаната вече архитектура на всички модели 4 и 5, а именно USB приемник на BurrBrown PCM2706 и цифро-аналогов преобразувател на WOLFSON WM8524.

Прочети още...

Интегрален усилвател "STAK-2"

Категория: Сглобени модули

Усилвател STAK-2 с интегрална схема LM1875.  Убеден съм, че това е най-доброто, което съм правил и изобщо слушал с LM1875.

Прочети още...

SPDIF DAC "Черно море 2 Audiophile Edition"

Категория: Сглобени модули

Новият модел SPDIF (optical/coaxial) DAC модел "Черно море 2 АЕ" е предназначен да осигури висококачествен звук на една бих казал неочаквано ниска цена. Базиран е на платформата "Черно море 2", като в новия модел са ползвани само audio grade филтриращи кондензатори на японската компания NICHICON (модел FW). Голямата промяна спрямо стандартния "Черно море 2" е в захранващия блок.

Прочети още...