Новите модели DAC-подобрение във всички параметри

Публикувана на Неделя, 04 Април 2021
Ето че най-сетне се появиха и двата нови модела DAC устройства. Едното е USB DAC "VARNA 4T", а другото SPDIF DAC "BLACK SEA 2M". Те идват като достойна замяна на предшествениците си,  предлагат силно подобрени параметри и още по-добро звучене. Схемотехниката им е преработена из основи и се ползват нови модели висококачествени компоненти.

 

 

 

USB DAC "VARNA 4T" ще замести предишните много популярни модели "VARNA 4", "VARNA 4 Mini", "VARNA 4M" и "VARNA 4N", които няма да се произвеждат повече. Новият модел има много по-добри параметри от всеки един от предшествениците си и е на практически същата ниска цена. Пълна информация за продукта и как да се сдобиете с него може да намерите на следния линк: USB DAC "VARNA 4T"

    

SPDIF DAC "BLACK SEA 2M" ще замести изключително известните си предшественици "BLACK SEA 2" и "BLACK SEA 2 Audiophile Edition". Той също е по-добър и от двата по-стари модела, без това да се е отразило на цената му. Пълна информация за продукта и как да се сдобиете с него може да намерите на следния линк: SPDIF DAC "BLACK SEA 2M"