Специални версии на "Варна 4" и "Варна 4Н"

Публикувана на Вторник, 11 Декември 2018
Представям на вашето внимание две нови специални версии, предназначени за потребители, които искат нещо различно и уникално, както отвън, така и отвътре. Това са модификации на серийните USB DAC "Варна 4" и "Варна 4Н".

И двете версии са изработени на база серийните модели, като са направени някои модификации по схемотехниката. Както се вижда от приложената снимка, ползват се само електролитни кондензатори Nichicon от серия КА, които са моите лични фаворити, от цялата гама на японския производител и може би едни от най-добрите аудио грейд електролитни кондензатори, които се произвеждат понастоящем. Тактуването е поверено на високостабилни кварцови кристали марка TXC. Има и някои други леки модификации по схемотехниката на двата модела устройства, които ще запазя в тайна.

Промяната във външния вид е доста голяма, корпусите са фурнировани и обработени с масло и вакса за дърво. Визията е в стила на SPDIF DAC "Черно море 2 Audiophile Edition". Устройствата навяват ретро усещане и чувство за висока стойност. Поради обработения с естествени материали дървесен фурнир, докосването до корпуса на тези устройства е изключително приятно преживяване.

Принципно специалните версии се изработват по поръчка за срок от 1 месец. Но все пак попитайте по телефона или чрез формата за контакт, може и да има налична бройка от модела, който ви интересува.

Крайна цена към клиент за USB DAC "Варна 4 Custom Edition" - 240лв/бр

Крайна цена клиент за USB DAC "Варна 4H Custom Edition" - 270лв/бр

Изглед на USB DAC "Варна 4 Custom Edition":

 

Изглед на USB DAC "Варна 4H Custom Edition":