Добре дошли в новия сайт АУДИОПЛАТИНУМ !

Публикувана на Петък, 28 Март 2014

    Скъпи приятели, ето че най-сетне пред вас е новия сайт АУДИОПЛАТИНУМ. Както сами виждате, доста сме се постарали и той е еволюирал в разширена платформа, интегрираща множество нови функции. Сайтът вече е тип "блог" и съдържа раздели за новини, статии, както и пълна поддръжка на видеофайлове.

Целта на новия сайт е да ви предоставя всеки ден по нещо интересно от света на аудиотехниката, така че да се превърне във вашата любима ежедневна аудиостраница, която посещавате с най-голямо удоволствие. Нашият аудиофорум също е интегриран в страницата и също търпи модернизация. Заповядайте, чувствайте се добре дошли да се регистрирате и участвате в него. В търговския му раздел публикуват обявите си едни от най-големите търговци на употребявана аудио техника в България. Ако и вие сте търговец на аудиотехника или просто имате за продаване някой вече ненужен аудиокомпонент, просто го обявете във форума, това е напълно безплатно и никога не се е изисквала каквато и да е било такса.

   В раздел "Продукти" ще намерите пълна информация за всички наши разработки и стоки. Новата платформа позволява да се качват неограничен брой снимки, така че описанията ще бъдат вече много по-подробно онагледени с визуален материал. А, когато се налага, ще се ползват и видеодемонстрации.

   Уважаеми стари и нови приятели, надявам се нашия нов сайт да ви допадне. Постарахме се според възможностите си да го направим по-различен и по-интересен. Дано да сме успели и той наистина да ви стане любима страница. А ние продължаваме да работим, продължаваме изследванията си, откриваме все по-нови и интересни неща, продължаваме да мислим и да ни идват все по-нови идеи в сферата на нашето любимо занимание аудиотехниката. Ще споделяме с вас всичко ново и интересно, всичко което сме открили и всичко, което смятаме, че си заслужава да бъде взето под внимание. Пожелавам ви крепко здраве, успехи и много приятни минути прекарани в нашия нов сайт !

С уважение:

инж.Ивелин Йовчев

Варна, България