Новите USB DAC - бюджетни убийци !!!

Публикувана на Четвъртък, 10 Октомври 2019
Представям на вашето внимание, най-новите ми разработки в сферата на USB Audio DAC устройствата. Това са двата току що влезли в серийно производство модели-ултрабюджетникът "Varna 4N" и бюджетното бижу "Varna 4M". Tези устройства бяха разработени от мен през летните месеци на тази година. Докато всички отдъхваха по планини и плажове, аз се трудих усърдно в работилницата си, оборудвах се с нова измервателна техника и създадох настоящите устройства.

Прочети още: Новите USB DAC - бюджетни убийци !!!

Кабели в AUDIOPLATINUM

Публикувана на Понеделник, 18 Март 2019
Настоящата статия има за цел да представи артикулите в сектор "Кабели", които се предлагат от Аудиоплатинум. Освен двете вече добре познати предложения за RCA интерконектни кабели и USB кабел, добавям към колекцията и ново попълнение - цифров оптичен аудио кабел.

Прочети още: Кабели в AUDIOPLATINUM

Специални версии на "Варна 4" и "Варна 4Н"

Публикувана на Вторник, 11 Декември 2018
Представям на вашето внимание две нови специални версии, предназначени за потребители, които искат нещо различно и уникално, както отвън, така и отвътре. Това са модификации на серийните USB DAC "Варна 4" и "Варна 4Н".

Прочети още: Специални версии на "Варна 4" и "Варна 4Н"

Новото комбинирано устройство USB DAC+слушалков усилвател "VARNA 4H"

Публикувана на Сряда, 03 Януари 2018

Представям на вашето внимание своя нов модел USB Combo Device, носещ наименованието „VARNA 4H”. Това е комбинирано устройство, което съдържа в себе си USB Audio DAC и усилвател за слушалки, в корпус, който е с почти същите габарити като на моделите от линия 4 (само 8mm по-широк). Както се подразбира от името на модела, устройството е базирано на доказаната вече архитектура на всички модели 4 и 5, а именно USB приемник на BurrBrown PCM2706 и цифро-аналогов преобразувател на WOLFSON WM8524.

Прочети още: Новото комбинирано устройство USB DAC+слушалков усилвател "VARNA 4H"

Новият усилвател STAK-2

Публикувана на Четвъртък, 31 Август 2017

Усилвател STAK-2 с интегрална схема LM1875.  Убеден съм, че това е най-доброто, което съм правил и изобщо слушал с LM1875.

Прочети още: Новият усилвател STAK-2

Подобрен USB DAC модел "VARNA 5.1"

Публикувана на Четвъртък, 15 Декември 2016

Съвсем предколедно излезе новата подобрена версия на най-добрия ми сериен модел USB DAC за момента, а именно "VARNA 5.1". Под познатия дизайн на корпуса се крие изцяло ново захранване. Какво и как точно е променено, ще разберете в следващите редове.

Прочети още: Подобрен USB DAC модел "VARNA 5.1"